Salvamont 2.10

Free Download Salvamont 2.10

3.2 (vote)Apps, Travel Local

Description of Salvamont

Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania.

In sectiunea SOS ai la dispozitie un serviciu de localizare a pozitiei telefonului prin care notifici in timp real dispeceratul Salvamont despre traseul si coordonatele tale, altitudinea si chiar si nivelul bateriei telefonului.

Serviciul SOS este recomandat tuturor celor care calatoresc pe vreme dificila sau pe trasee necunoscute. Astfel, echipa Salvamont poate monitoriza numarul turistilor care se afla in zone de risc iar in cazul in care acestia apeleaza de urgenta dispeceratul, pozitia geografica poate fi foarte usor identificata, reducand extrem de mult timpul de localizare si salvare.
Doar la cererea utilizatorului, aplicatia va incerca localizarea pozitia telefonului folosind functia GPS sau triangulatia antenelor de telefonie mobila, trimitand apoi informatiile catre dispeceratul Salvamont.
Se poate pastra functia de localizare activa si pe durata parcurgerii unui traseu mai lung, pentru a informa echipa Salvamont pe intreaga perioada a excursiei.

App Information of Salvamont

App Name Salvamont
Package Name ro.vodafone.salvamontapp
Version 2.10
Rating 3.2 ( 1443 )
Size 5.5M
Requirement 5.0 and up
Updated July 31, 2021
Installs 100,000+
Category Apps, Travel Local
Get it on:Get Salvamont on Google Play