Kupp 14.1.5

Free Download Kupp 14.1.5

4.2 (vote)Apps, Shopping

Description of Kupp

Målet vårt er at du som bruker skal ha bedre kontroll over mattilbudene i ditt område. Ved å samle alle kundeaviser fra matbutikker over hele Norge, gjør vi det lettere for deg å finne de beste tilbudene. Ved hjelp av VG Kupp kan du ta smartere valg i hverdagen og spare penger på billigere matpriser.

Tilbud i matbutikker nærmest deg

Ved å bruke din geografiske posisjon gjør vi det enkelt for deg å finne ukens tilbud i matbutikkene nærmest deg. Her kan du se avstand til butikkene og har mulighet til å lagre dine favorittbutikker. Butikkene er sortert etter avstand fra din lokasjon.

Dine favoritter for tilbud

Du favorittmarkerer en matbutikk ved å klikke på hjertet til høyre for matbutikkens navn. Ved å klikke på det store hjertet i hovedmenyen, vil du kjapt finne ukens tilbud fra dine favorittmarkerte matbutikker.

Kart over alle butikker med tilbud

I kartet kan du se alle butikker plassert innen en 5km radius fra din lokasjon. Fra kartet kan du også åpne butikkenes tilbudsavis ved å klikke på butikksymbolene. Du lukker tilbudsavisen ved å svipe ned eller trykke på krysset oppe i høyre hjørne.

Finn ukens mattilbud enkelt og smidig

Via tilbudsappen kan du være sikker på å alltid finne ukens beste tilbud. Hos oss finner du alltid aktuelle kundeaviser fra følgende matbutikker: Rema 1000 kundeavis, Obs kundeavis, Joker kundeavis, Meny kundeavis, Spar kundeavis, Kiwi kundeavis, Coop Mega kundeavis, Extra kundeavis, Bunnpris kundeavis, Coop Prix kundeavis og Coop Marked kundeavis.

Ved å samle alle matbutikkenes tilbudsaviser i en app, og ikke i postkassen, bidrar vi til å gjøre Norge litt grønnere og deg som bruker litt rikere! Det er noe vi både er glade og stolte over.

Vi vil alltid bli bedre!

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle appen basert på forslag og tilbakemeldinger som kommer fra dere. Ta gjerne kontakt med oss både med ris og ros, eller om du har gode ideer til forbedringer og nye smarte funksjoner, via hei@vglab.no eller direkte via app-tilbakemelding her i appstore.

App Information of Kupp

App Name Kupp
Package Name com.vgkupp
Version 14.1.5
Rating 4.2 ( 301 )
Size 15M
Requirement 4.1 and up
Updated March 11, 2021
Installs 50,000+
Category Apps, Shopping
Get it on:Get Kupp on Google Play